Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai bananai
100 gramų pieniško šokolado
250 gramų miltai
200 gramų cukrus
100 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 žiupsnelis druska
Kremui:
200 mililitrų grietinėlės, 35%
šiek tiek cukraus pudra (pagal skonį)
2 valgomieji šaukštai grietinėlės likerio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.
2.
Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.
3.
Paruošti kremą:
Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai: Kremui:
Gaminimo eiga:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
    Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
    Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
    Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
    Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.

  2. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
    Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
    Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.

  3. Paruošti kremą:
    Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
    Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų