Baltosios pupelės aštriame padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų pupelės (baltosios)
250 gramų kiauliena (kumpis, rūkytas)
1 vienetas svogūnai (laiškai, pjaustyti)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek citrinos (žievelė)
2 valgomieji šaukštai svogūnai (laiškai, pjaustyti)
750 gramų pomidorų sultys
500 gramų bulvių (virtos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės išverdamos ir supilamos į graibštą. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir truputį apkepinami aliejuje. Į juos sudedama kubeliais supjaustytas kumpis. Viskas dar pakepinama kartu ir sumaišoma su pupelėmis, įberiama pipirų, druskos ir citrinos žievelės. Valgis apibarstomas svogūnų laiškais ir paduodamas su aštriu pomidorų padažu ir virtomis bulvėmis.

Baltosios pupelės aštriame padaže

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pupelės išverdamos ir supilamos į graibštą. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir truputį apkepinami aliejuje. Į juos sudedama kubeliais supjaustytas kumpis. Viskas dar pakepinama kartu ir sumaišoma su pupelėmis, įberiama pipirų, druskos ir citrinos žievelės. Valgis apibarstomas svogūnų laiškais ir paduodamas su aštriu pomidorų padažu ir virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...