Šokoladą ir sviestą ištirpinau karšto vandens vonelėje.
Į šokolado ir sviesto masę įmaišiau citrinos sultis, žieveles ir smulkiai sukapotas pistacijas.
Šokoladinę masę supilsčiau į formeles ir palikau šaldymo kameroje, kol sukietėjo.
Kad lengviau išsiimtų iš formeles saldainiai, formeles kelioms sekundėms įdedu į mikrobangų krosnelę arba palaikau virš karšto vandens garų.
Baltojo šokolado saldainiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
45 gramai | pistacijos |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | pieniško šokolado (arba baltasis) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Avižų ir kokosų juostelės
- Mini pavlovos
- Saldūs rutuliukai
- „Šokoladinis miškas“
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Naminiai "Bounti"
- Morengai
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Lengvi riešutų saldainiai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Vasariški morengai
- Bananiniai saldainiai
- Vynuogės šokolade
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- „Baltosios gėlės“
- Naminė karamelė
Baltojo šokolado saldainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pistacijos,
45 gramai -
Sviestas,
50 gramų -
Pieniškas šokoladas, arba baltasis,
150 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievelė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą ir sviestą ištirpinau karšto vandens vonelėje.
Į šokolado ir sviesto masę įmaišiau citrinos sultis, žieveles ir smulkiai sukapotas pistacijas.
Šokoladinę masę supilsčiau į formeles ir palikau šaldymo kameroje, kol sukietėjo.
Kad lengviau išsiimtų iš formeles saldainiai, formeles kelioms sekundėms įdedu į mikrobangų krosnelę arba palaikau virš karšto vandens garų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Deimante
2015-02-19 20:26
Mano mamai patiko :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...