
Baltieji žuvies kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | menkės (file) |
2 vienetai | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 stiklinė | sultinys (daržovių ar grybų) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai ((žuviai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Šutintas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Išmarinuota žuvis
-
Nuostabioji paelija
-
Šamų kotletukai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kulebekas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašišos šašlykas
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Lašiša folijoje
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Virta žuvis tešloje
Baltieji žuvies kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių ar grybų,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai, (žuviai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...