Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Baltasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | krapai (pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padažas
- Imbiero sirupas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Padažas "Uncle Ben's"
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Grietinės padažas
- Aštriai saldi salsa
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Krienų padažas
- Baravykų padažas
- Marinatas vištienai
- Pomidorų padažas
- Padažas prie kugelio
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Baklažanų-česnakų pasta
- Avokadų padažas su citrina
- Sūrio padažas
- Guacamole
Baltasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krapai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...