Baltas grietinėlės padažas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro sultinys
250 gramų grietinėlės, 35%
40 gramų sviestas
2 vienetai kiaušinių trynių
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek petražolės
šiek tiek krapai
šiek tiek krienai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Baltas grietinėlės padažas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.

  2. Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
    Padažas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų