Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Purūs SPELTOS blyneliai
- Obuolių sklindžiai
- Lietiniai su grybais
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Varškėčiai su kondensuotu pienu
- Blynai "Širdukės"
- Saldus užkandis
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Varškėčiai su morkomis
- Blyneliai „Greitai“
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Čirviniai blynai
- „Saulytė“
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
- Mieliniai blyneliai
- Morkų sklindžiai
- Cukinijų ir vištienos blyneliai
- Bulviniai blynai su lašiša
- Kukurūzų miltų blynai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...