
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Amerikietiški blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blyneliai su varške
-
Grikių miltų blyneliai
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
„Saulytė“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Cukinijų blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blyneliai
-
Rudens blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Japoniški blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...