Baltarusiški bulviniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
15 vienetų | bulvių |
175 mililitrai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Migdoliniai kotletėliai
- Bulviniai blynukai
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Rudens blynai
- Studentiškos bulvės
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Kugelis
- Bulvių plokštainis
- Bulvių casserole
- Bulviškienė
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvių armonikos
- Bulvių ir varškės apkepas
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvinės bandelės
- Blynai su moliūgais
- Bulvinukai
- Pyragas su bulvėmis
Baltarusiški bulviniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
15 vienetų -
Kvietiniai miltai,
175 mililitrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
staras
2011-09-12 10:38
neaišku dėl nupylimo vandens ,pagal miltų kieki čia reikėtu išspausti per marlę.... ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...