Baltarusiški barščiai su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas petražolės
1 vienetas bulvių
0.5 valgomojo šaukšto grietinė
1 valgomasis šaukštas margarinas
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
1 vienetas svogūnai
0.3 vieneto morkos
3 valgomieji šaukštai rauginti kopūstai
1 vienetas burokėliai
10 gramų grybai (džiovinti)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baltarusiški barščiai su grybais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų