Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.
Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.
Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.

Baltarusiškas medus
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.25 kilogramo | medus |
8 litrai | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | apynių |
2 valgomieji šaukštai | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šampaninis alaus kokteilis
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis
-
Šviesaus alaus kokteilis
-
Bobutės duonos alus
-
Alaus gėrimas
-
Alaus ir putojančio vyno kokteilis
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Gaivus desertas
-
Alaus ir džino kokteilis
-
Alaus kokteilis
-
Vasariškas alaus kokteilis
-
Moteriškas kokteilis
-
Apelsininis alaus kokteilis
-
Alaus Margarita
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
-
Lašišos šašlykas
-
Imbierinis alaus kokteilis
-
Totorių duona
Baltarusiškas medus
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Medus,
1 ir 1/4 kilogramo -
Vanduo,
8 litrai -
Apyniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kardamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.
Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.
Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...