Baltarusiškas medus
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.25 kilogramo medus
8 litrai vanduo
2 valgomieji šaukštai apynių
2 valgomieji šaukštai kardamonas
3 valgomieji šaukštai imbieras
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.

Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.

Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baltarusiškas medus

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.

Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.

Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų