Baltarusiškas bulvių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
50 gramų sviestas
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 vienetas svogūnai (laiškai)
150 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
2 vienetai svogūnai (laiškai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baltarusiškas bulvių apkepas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.

Reklama:

Komentarai (5)


  • vika 2011-11-01 19:34

    nera lb sunkus, bet ir neatrodo kad butu skanus. ar bandet kas?


Daugiau receptų