500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
4 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Paprikų sriuba
- Sriuba „Minestrone“
- Avokadų sriuba su imbieru
- Itališka manų kruopų sriuba
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Moliūgų sriuba
- Juka
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Dilgėlių sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Alaus sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Linos sriuba
- Sriuba "Čili"
Baltarusiška grybų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(