
500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
4 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sriuba su makaronais
-
Juka
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sriuba "Čili"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Pievagrybių sriuba
-
Sūrio sriuba
Baltarusiška grybų sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(