Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas bulvių
300 gramų morkos
300 gramų kumpis
4 vienetai kiaušiniai (virti)
1 skardinė žirneliai (konservuoti)
700 gramų agurkų (maži, marinuoti)
šiek tiek majonezas (konservuoti)
šiek tiek kukurūzai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
10 vienetų alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Balta (lietuviška) mišrainė kitaip

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų