Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Soti žuvienė
-
Grybų sriuba su duona
-
Daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi dešros sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Šamienė
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...