Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų sriuba
- Žirnienė su grybais
- Sriuba "Sveikata"
- Daržovių sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Sriuba su makaronais
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Kopūstų sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba
- Špinatų sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Kaimiška sriubikė
- Sriuba su skumbre
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Špinatų sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Žuvienė kitaip
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...