Baklažanų suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | baklažanai |
200 gramų | tepamo varškės sūrelio |
50 gramų | feta sūrio |
1 sauja | saulėje džiovinti pomidorai |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
2.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
3.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
4.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
5.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčiai "Dopingas"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
- Padažas su avokadais
- Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Silkė su daržovėmis
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Vaisių užkandis "Povas"
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Vaisių desertas su brendžiu
- Maltinukai drebučiuose
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Kiaušiniai - laiveliai
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Įdaryti pomidorai
- Vytintos dešros
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Sūrio rutuliukai
Baklažanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Tepamas varškės sūrelis,
200 gramų -
Feta sūris,
50 gramų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...