Baklažanų šimtalapis
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai baklažanai (vidutinio dydžio)
250 gramų pomidorai (nulupti)
250 gramų sūris (mocarela)
250 gramų sūris (parmezano)
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek bazilikas
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Baklažaną supjaustyti 1 centimetro kubeliais ir pabarstyti druska. Palikti 20 minučių, kad išsiskirtų vandens perteklius.
2.
Rankomis sutraiškyti pomidorus ir pabarstyti druska, pipirais, raudonėliu, baziliku ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Pakepinti baklažaną karštoje keptuvėje.
3.
Į kepimo indą sudėti sluoksniais pradedant nuo apačios: pomidorus, baklažaną, parmezaną, pomidorus, mocarelą. Kepti 180 °C temperatūroje 40 minučių. Patiekti karštą.

Skanaus!

Baklažanų šimtalapis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Baklažaną supjaustyti 1 centimetro kubeliais ir pabarstyti druska. Palikti 20 minučių, kad išsiskirtų vandens perteklius.

  2. Rankomis sutraiškyti pomidorus ir pabarstyti druska, pipirais, raudonėliu, baziliku ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Pakepinti baklažaną karštoje keptuvėje.

  3. Į kepimo indą sudėti sluoksniais pradedant nuo apačios: pomidorus, baklažaną, parmezaną, pomidorus, mocarelą. Kepti 180 °C temperatūroje 40 minučių. Patiekti karštą.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...