Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | pomidorai |
80 gramų | alyvuogių |
2 vienetai | agurkų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | baklažanai (vidutinio dydžio) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Vytinta išpjova
- Tortilijų tortukas su tunu
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Parmezano morengai
- Marinuota silkės filė
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Kiaušinukai Kūčioms
- Įdaryti krepšeliai
- Kiaušiniai su arbata
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Švediški vėžiai
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Brokoliai tešloje
- Mini picos
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Karaimų kibinai
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai - Druska
-
Baklažanai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...