Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.

Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | pomidorai |
80 gramų | alyvuogių |
2 vienetai | agurkų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | baklažanai (vidutinio dydžio) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos riekutės tešloje
-
Olgos šventinė silkutė
-
Kepenėlių tortas
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Velykinės morkytės
-
Gurmanų suktinukai
-
Zombių akytės
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Suši su lašiša
-
Silkutė su cinamonu
-
Grybai krepšeliuose
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Mini sumuštinukai
-
Pakora
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Naminė pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Keptos krevetės
-
Vaisių užkandis "Povas"
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai - Druska
-
Baklažanai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...