Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Baklažanų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
60 gramų | graikiniai riešutai |
4 valgomieji šaukštai | grikiai (grikių miltai) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Blynai su moliūgais
-
Daržovių iešmai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Agurkų pjausniai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kopūstų blyneliai
-
Slovakiški baklažanai
-
Moliūgai vakarienei
-
Brokolių apkepas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
Baklažanų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Baklažanai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
60 gramų -
Grikiai, grikių miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...