1 vienetas | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | moliūgai (sėklos) |
1000 gramų | sausainiai (gaidelis) |
šiek tiek | kakava |
1 vienetas | prieskoniai (kepimo popierius) |
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Melionų desertas
- Kalėdiniai grybukai
- Želiniai kiaušinukai
- Lukos želė tortas
- Nugos tortas
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Vaisių ir jogurto desertas
- Mango pudingas
- Desertas su sausais pusryčiais
- Šokoladinis tortas
- Desertinė varškė
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Glazūruota varškė
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Kavos ir ledų desertas
- Vaisių vėrinukai
- Braškių grietinėlė
- Baltasis tinginys
Bakalieno Tinginys
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų - Moliūgai, sėklos
-
Sausainiai, gaidelis,
1000 gramų - Kakava
-
Prieskoniai, kepimo popierius,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Galima daryti paprastą, taip pat nedėti razinų, jei nemėgstate, beto jas reikia susmulkinti, kad liptų su kitais ingridientais.
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !