Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | krienai |
100 gramų | migdolai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | pastarnokas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
2.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
3.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
4.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
5.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Vištienos krūtinėlė
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Daniškas plovas
- Troškinta mėsa
- Plovas su brokoliais
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kiaulienos troškinys
- Aštrus troškinys
- Morkų troškinys su vištiena
- Tikro dzūko pietūs
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Kiaulienos guliašas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Aviena su špinatais
- Vištiena svogūnų ir krapų
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
-
Sviestas,
100 gramų -
Krienai,
50 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai - Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Trolis
2016-05-25 18:27
Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras
-
Milda
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...