Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogų padažas blynams
- Česnakinis padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Grybų padažas
- Padažas keptai mėsai
- Kavos padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Baltasis padažas
- Mango padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Baravykų padažas
- Pomidorų padažas
- Spanguolių padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Šviežių grybų padažas
- Moliūgų kečupas
- Aštrus padažas
- Aštriai saldi salsa
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...