
Avokadų ir citrinų desertas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | avokadų | |
1 vienetas | citrinos | |
100 gramų | cukraus pudra | |
Papuošimui: | ||
100 mililitrų | sirupas | |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avokadą perpjauti,išimti kauliuką ir išskobti minkštimą.Į smulkintuvą sudėti avokdą ir supilti iš citrinos išspaustas sultis,viską sutrinti iki vientisumo.
2.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.Plaktą grietinėlę atsargiai sumaišome su avokado tyrele. Deserto taureles galima papuošti sirupu ir cukrumi (taurelę pamirkome į sirupą,o paskui į cukrų). Sudedame desertą ir atšaldome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Varškės desertas su persikais
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Grietinėlės ledai
-
Ledai su migdolais
-
Manekenes ledai
-
Sveikuolių ledai
-
Citrinų putėsiai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Kaimiški ledai
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Gaivus užkandėlis
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Apelsinų želė
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
Avokadų ir citrinų desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sirupas,
100 mililitrų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti,išimti kauliuką ir išskobti minkštimą.Į smulkintuvą sudėti avokdą ir supilti iš citrinos išspaustas sultis,viską sutrinti iki vientisumo.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.Plaktą grietinėlę atsargiai sumaišome su avokado tyrele. Deserto taureles galima papuošti sirupu ir cukrumi (taurelę pamirkome į sirupą,o paskui į cukrų). Sudedame desertą ir atšaldome.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai