Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.
Avokado užtepėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | avokadų |
1 | druska |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | krekeriai (arba skrudintas batonas) |
šiek tiek | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užkandelė
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Bandelės iš batono
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Pusryčių užkandėlė
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Skanūs sumuštiniai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Silkės užkandėlė
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Spalvingi iešmeliai
- Vorų užkandėlė
- Sumuštinukai
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Šokoladiniai vaisiai
- Sultingas Kebabas
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Avokado užtepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avokadai,
1 vienetas -
Druska,
1 -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Krekeriai, arba skrudintas batonas
- Pomidorai, vyšniniai
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą nulupam, supjaustom ir sutrinam smulkintuvu su kitais ingredientais Gautą masę sudedam i konditerinį maišelį ir užspaudžiam ant duoniukų, krekerių ar skrudinto batono (kaip kas mėgsta). Aš darau su batonu,patepu jį česnakiniu sviestu ir paskrudinu orkaitėj, dedu avokado kremuko ir puošiu vynuoginio pomidoro puselėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
love
2014-11-19 16:32
NESKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...