Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Morkų ir bulvių košė
- Arvydo paprasta grikių košė
- Grikių košė su sūriu
- Vaikiška tyrelė
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Manų ir moliūgų košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Karamelinė košė
- Makaroniada
- Kepta manų košė su pasukomis
- Manų apkepas su razinomis
- Grikių plovas su vištiena
- Bulvių košė -kaimiškai
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Graikiškos bulvės
- Manų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Skani grikių košė
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...