Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
160 gramų | sviestas |
200 gramų | „dansukker“ cukrus su cinamonu |
šiek tiek | imbieras (maltas) |
šiek tiek | avižinių dribsnių |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | miltai |
100 mililitrų | vynas (sausas, raudonas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vyšnias 20 minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.
2.
Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.
3.
Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sviestas,
160 gramų -
„Dansukker“ cukrus su cinamonu,
200 gramų - Imbieras, maltas
- Avižiniai dribsniai
- Slyvos, džiovintos
- Miltai
-
Vynas, sausas, raudonas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias 20 minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.
Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.
Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vilma
2014-12-03 10:44
skanumelis
-
vanda
2014-12-03 09:50
nuostabi kulinare (y)
-
vale
2014-12-02 15:14
man labai skanus avizinei sausainei
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...