Avižinukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 stiklinės avižinių dribsnių
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 stiklinė cukrus
170 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai
200 gramų saulėgrąžos (išlukštentos arba riešutai)
0.5 stiklinės razinos (arba džiovintos spanguolės, vyšnios)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis vanilė (ekstraktas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinė = 250ml

Avižinius dribsnius išmaišiau su miltais ir kepimo milteliais.
Cukrų išplakiau su kiaušiniais ir ištirpintu sviestu.
Avižinių dribsnių masę įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Subėriau razinas, sėklas, cinamoną ir vanilę.
Išminkiau su rankomis.
Rankas suvilgiau vandeniu ir suformavau sausainius.
Sudėjau į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepiau 20 minučių (170° C orkaitėje).

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 stiklinė = 250ml

Avižinius dribsnius išmaišiau su miltais ir kepimo milteliais.
Cukrų išplakiau su kiaušiniais ir ištirpintu sviestu.
Avižinių dribsnių masę įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Subėriau razinas, sėklas, cinamoną ir vanilę.
Išminkiau su rankomis.
Rankas suvilgiau vandeniu ir suformavau sausainius.
Sudėjau į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepiau 20 minučių (170° C orkaitėje).

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų