Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 stiklinės pienas
0.5 arbatinio šaukštelio vanilė (ekstraktas)
0.5 stiklinės avižų
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (obuolių pyragui)
0.25 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
šiek tiek druska
1 vienetas obuoliai (nedidelis, pjaustytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
2.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
3.
Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.

  2. Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.

  3. Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (5)


  • Gabrielė 2013-10-04 22:14

    O galimavietoj vanilės ekstrakto naudoti vanilinį cukrų?


Daugiau receptų