Avižiniai sausainiai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė kokoso drožlės
100 gramų lazdyno riešutai
0.5 stiklinės miltai
80 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas medus
0.5 stiklinės cukrus
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenį pilti avižinius dribsnius, kokosus, smulkintus lazdynų riešutus, miltus. Ištirpinti sviestą, sumaišyti jį su medumi, pilti cukrų ir įmušti kiaušinį. Maišyti, kol viskas virs vienalyte mase. Skystąją dalį užpilti ant avižų mišinio ir išmaišyti. Iš jos rankomis arba šaukštu formuoti rutuliukus. Juos dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Šakute tuos rutuliukus lengvai priploti ir kepti 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min., kol kraštai gražiai paruduos.

Skanaus!

Avižiniai sausainiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenį pilti avižinius dribsnius, kokosus, smulkintus lazdynų riešutus, miltus. Ištirpinti sviestą, sumaišyti jį su medumi, pilti cukrų ir įmušti kiaušinį. Maišyti, kol viskas virs vienalyte mase. Skystąją dalį užpilti ant avižų mišinio ir išmaišyti. Iš jos rankomis arba šaukštu formuoti rutuliukus. Juos dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Šakute tuos rutuliukus lengvai priploti ir kepti 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min., kol kraštai gražiai paruduos.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...