Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pienas (mėgiamas) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis) |
1 saujelė | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | malto cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisinė avižinė košė
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Smaližių avižinė košė
- Karamelinė košė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Desertinė avižinė košė
- Avižinės košės apkepas
- Slyvos manų kruopų košėje
- Avižinės košės pudingas
- Skani avižinė košė
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Avižinė košė su vaisiais
- Avižinė košė
- Avižinė košė su razinomis ir riešutais
- Sveikuolių pusryčiai
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Vaivorikštinė bulvių košė
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pienas, mėgiamas,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Obuoliai, nedidelis,
1 vienetas -
Razinos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas cinamonas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eimantas
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai