Avinžirnių kremas su krevetėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | avinžirnių (konservuoti) |
1 vienetas | citrinos |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | padažas (Tahini (skrudintų sezamų pastos)) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (žalia) |
1 pakelis | krevetės (tigrinės, virtos) |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.
2.
Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.
3.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.
Skanaus!
Skanaus!
Avinžirnių kremas su krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avinžirniai, konservuoti,
1 skardinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
-
Padažas, Tahini (skrudintų sezamų pastos),
4 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Krevetės, tigrinės, virtos,
1 pakelis - Pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.
Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...