šviežiai sumuštą ir išplautą sviestą sumaišyti su druska ir krienais.
Senelis, anūkų džiaugsmui, iš jo dar padarė avinėlį.

Avinielis su sviestuotu krienu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | sviestas (naminis būtų gerai) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuotų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmučių - marinatas
-
Pievagrybių padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Konservuota adžika
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Spanguolių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Mango padažas
-
Imbiero sirupas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Padažas "Čili"
-
Krienų-majonezo padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Riešutų padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Citrinų sirupas
Avinielis su sviestuotu krienu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, naminis būtų gerai,
500 gramų - Druska
-
Krienai, tarkuotų,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
šviežiai sumuštą ir išplautą sviestą sumaišyti su druska ir krienais.
Senelis, anūkų džiaugsmui, iš jo dar padarė avinėlį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...