Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!

Avietiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukrus |
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra (apibarstymui) |
400 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Zefyrai
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Karamelinės lazdelės
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Bandelės su cinamonu
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Plikyti pyragaičiai
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Obuolių pyragėliai
-
Vaniliniai keksiukai
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Bulvinės bandelės
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Voveraitės
Avietiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra, apibarstymui,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...