Avietiniai Eklerai su Rududu
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukraus pudra |
50 gramų | prieskoniai (RUDUDU) |
100 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupininis pyragas su uogiene
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Bandelės su bulvėmis
- Varškės pyragas
- Močiutės keksas
- Kalėdinis keksas
- Šokoladinis pyragas
- Pyragas su obuoliais
- Morkų sausainiai
- Kokosiniai sausainiai
- Dideli Guliverio pirštai
- Lengvas pyragas
- Keksiukai su mėlynėmis
- Pyragas „Sniegas“
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Tiramisu gaminimas
- Tortas meilės dienai
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Šokoladinis pyragas su riešutais
- Citrininiai keksiukai
Avietiniai Eklerai su Rududu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Prieskoniai, RUDUDU,
50 gramų -
Avietės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...