Avienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų avienos
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
250 mililitrų raudonas vynas
1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažas
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 vienetas morkos
1 vienetas salierai (griežinėlis)
1 vienetas česnakas (skiltelė)
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
3 vienetai rozmarinas (lapeliai)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos troškinys

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Advokate 2011-06-17 11:58

    as mielai suvalgyciau


  • Viltautas 2011-01-11 21:21

    Mėgstu tokius troskinius. Puikus patiekalas :bravo: :super:


  • Tomas 2011-01-09 22:59

    na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nežinot kaip ši mėsa ruosiama, bent jau negadinkit mėsos ir neverskit to daryt nekaltų žmonių, dar turint mintyje, kokia yra avienos kaina:(


  • avis 2010-10-25 11:49

    fui as bent jo nevalgiciau


  • Petras 2010-09-04 13:22

    Igredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoj ingredijentų reikia rašyti: SUDĖTIS.


  • torškinau troškinau... 2009-01-21 13:44

    Apkepiau, troškinau, o gavosi kaip supjaustyta padanga - nesukramtoma mėsa. Gabaliukai buvo iš nugarinės...


  • Ovidija 2008-11-06 02:48

    Buvau labai patenkinta rezultatais... Labai gardus patiekalas:))


Daugiau receptų