Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
2 vienetai | citrinos |
100 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Purienos
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Mėsos apkepėlė
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys Verseka
- Jautienos čenakai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas svogūnų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti pievagrybiai
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...