Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (nugarinė) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dzūkiški kukulaičiai
- Orkaitėje kepti kotletai
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Kiaulienos suktinukai
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Balandėliai pagal Vidą
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Malta mėsa tešloje
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Įdaryti piepagrybiai
- Mėsos duona
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Čanachai su čiobreliais
- Grill dešrelės
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Armėniški arba mini mantai
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...