Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų aviečių
250 gramų „dansukker“ cukrus (uogienėms)
3 arbatiniai šaukšteliai imbieras (šviežias, tarkuotas)
1 vienetas žalioji citrina (sultys)
1 vienetas žalioji citrina (žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.

Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.

Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų