
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Itališkos daržovių salotos
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Svarainių kompotas
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Marinuoti agurkai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Vasara stiklainyje
-
Agrastų marmeladas
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Rabarbarai žiemai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...