Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena drebučiuose
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Sūdyti agurkai
- Konservuota adžika
- Ievos uogienė
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Baklažanų ikrai žiemai
- Rauginti kopūstai
- Marinuoti grybai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Konservuoti žirneliai
- Rauginti agurkai žiemai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Baklažanų salotos
- Konservuota agurkų mišrainė
- Sūdyti lašiniai
- Rauginti agurkai
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Obuolių ir moliūgų uogienė
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...