Aviečių tortas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų aviečių
800 gramų grietinėlės, 35% (35% riebumo)
200 gramų cukrus
40 gramų želatina
šiek tiek mėta (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėlę išplakti su cukrumi, sydėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną, sutrintas avietes. Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą, palikti, kad sustingtų. Puošti avietėmis, mėlynėmis ir mėtų lapeliais.

Aviečių tortas

Komentarai: 15
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinėlę išplakti su cukrumi, sydėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną, sutrintas avietes. Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą, palikti, kad sustingtų. Puošti avietėmis, mėlynėmis ir mėtų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (15)


  • k@rolin@ 2010-12-17 21:09

    turetu buti skanu,vien del to kad yra avietes :super2:


  • joja 2010-01-20 10:04

    o cia tikrai skanu :-( :-( :-p :-p ;-) :-( :super:


  • jurgita 2009-09-29 00:40

    galima deti ant biskvito, tada tortas buna "pilneesnis". Gera ideja su avietemis, man labai patiko.


  • Karolina 2009-08-09 14:19

    :taip:


  • seimininke 2009-04-09 13:20

    visai nieko tinka velykom :super: %-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...