Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Citrininis desertas
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Obuoliai šokolade
- Ledai ''Skanumėlis''
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Grietinės želė su bananais
- Plakti ledai
- Šokolado putėsiai
- Varškės sufle su vaisiais
- Grietinėlė su braškėmis
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Desertas "Vojei"
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Dribsnių kokteilis
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Grikių desertiniai pusryčiai
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...