Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.

Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Žemuogių grietinėlė
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Migdolų nuga
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Nugos tortas
-
Gervuogių musas
-
Šokoladiniai ledai
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Tinginys su riešutais
-
Citrininis desertas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vyšnių želė
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Baltasis tinginys
-
Braškių svajonė
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...