Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Melionų desertas
- Vyšnių želė
- Kaimiški ledai
- Tortas "Mozaika"
- Varškės desertas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Varškės sufle su vaisiais
- Dribsnių kokteilis
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Glazūruota varškė
- Labai skani braškių sriuba
- Želė desertas su uogiene
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Baltasis tinginys
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...