Aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
240 gramų | spelta šviesūs miltai |
100 gramų | sviestas |
240 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas „Sniegas“
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Velykinė pynė
- Obuolių pyragas
- Meduolis
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Pyragas su riešutais
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Citrininis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Varškės apkepas su bananais
- Gardus medaus pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Lengvas pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
Aviečių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
240 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...