Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų čatni
- Žaliasis padažas
- Sojų paštetas
- Jogurto padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Gvakamolė
- Picos padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Sūrio padažas
- Baravykų padažas
- Pievagrybių padažas
- Pikantiškas padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Aštriai saldi salsa
- Aštri salsa
- Vanilinis padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Savas pomidorų padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...