Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti kiaušiniai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Konservuota adžika
- Braškinė uogienė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Mėlynių kompotas
- Gudobelių uogienė
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Konservuoti kopūstai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių džemas
- Vyšnių uogienė 2
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuoti pomidorai
- Ievos uogienė
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai