
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvų uogienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Žemuogių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti kopūstai
-
Rauginti agurkai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Mėlynių kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuotos vyšnios
-
Vyšnių uogienė 2
-
Obuolių sultys
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...