Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Mišrainė su ryžiais
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Aštrūs rauginti agurkai
- Konservuoti burokėliai
- Rabarbarų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Slyvų - aronijų kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...