Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Slyvų kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Mišrainė su ryžiais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Marinuoti grybai
- Braškių uogienė
- Rauginti agurkai žiemai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Žemuogių uogienė
- Marinuoti pomidorai
- Obuolių sultys
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Agrastų marmeladas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Greitas vyšnių kompotas
- Rabarbarų tyrė
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...