Austrių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 litras pienas
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkinta)
2 valgomieji šaukštai sviestas
18 vienetų austrių
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Austrių sriuba

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Reklama:

Komentarai (8)


  • (anonimas) 2011-02-15 22:49

    :-D :bloga: %-)


  • mikas ridikas 2010-01-11 14:10

    :super:


  • (anonimas) 2010-01-02 12:24

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • (anonimas) 2009-12-18 21:32

    %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:


Daugiau receptų