Austriški šokoladiniai sausainiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
260 gramų kvietiniai miltai
5 valgomieji šaukštai kakava (milteliai)
250 gramų sviestas (minkštas)
100 gramų cukraus pudra (pabarstyti)
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai kiaušiniai (baltymas, lengvai išplaktas)
šiek tiek cukraus pudra (pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Austriški šokoladiniai sausainiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Tuk tuk 2015-03-22 07:55

    Kaip suprasti zvagzdutes formos o paskui W raides formos????


Daugiau receptų