
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kopūstienė su grybais
-
Žirnienė su grybais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Špinatų tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Bulvių košė su vištiena
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...