Aštrūs sparneliai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 galva | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
2.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
3.
Palikti marinuotis nakčiai.
4.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Troškintos kurapkos
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Antis, kepta aluje
- Vištiena garų puode
- Vištienos apkepas
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Traški vištiena
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištiena su rabarbarais
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Keri viščiukas
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Maltiniai su kaparėliais
Aštrūs sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Česnakas,
1 galva -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vorčesterio padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti. Sumaišyti su druska.
Sparnelius įtrinti česnaku, išmaišyti su padažais.
Palikti marinuotis nakčiai.
Kepti ant grilio arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...