Aštrus šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
3 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
5 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
5 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
4 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
3 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos miltelių |
3 arbatiniai šaukšteliai | malto imbiero |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Prieskonius sumaišyti su smulkintu česnaku, citrinos sultimis bei aliejumi.
2.
Gautu marinatu užpilti gabaliukais pjaustytą mėsą ir palikti marinuotis apie 10 - 12 valandų.
3.
Mėsos gabaliukus suverti ant iešmelių.
4.
Kepti grilyje apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kukuliai
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Šašlykiukai storuliukams
- Faršo vyniotinis
- Vikšrų vakarienė
- Malta mėsa tešloje
- Kotletukai
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Kiniškos šventės namuose
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Grikių kotletai su mėsa
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Kepta triušiena
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kepsnys garstyčių padaže
Aštrus šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Česnakas, smulkintas,
3 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Aitriosios paprikos milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Maltas imbieras,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
Gaminimo eiga:
Prieskonius sumaišyti su smulkintu česnaku, citrinos sultimis bei aliejumi.
Gautu marinatu užpilti gabaliukais pjaustytą mėsą ir palikti marinuotis apie 10 - 12 valandų.
Mėsos gabaliukus suverti ant iešmelių.
Kepti grilyje apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...